Torrefarrera crea un gran passeig verd de més d’un quilòmetre i 15.000 m2 de zona verda

17/01/2021

Està ubicat al límit oriental del nucli urbà, en un terreny qualificat com a verd, però que no s’havia adequat per a ús de la ciutadania fins ara.

Els veïns i veïnes de Torrefarrera gaudiran enguany d’un nou espai a l’aire lliure gràcies al passeig verd que l’Ajuntament està adequant en un terreny ubicat al límit oriental del nucli urbà, paral·lel al carrer Mossèn Cinto, en una zona qualificada com a verda, però que no s’havia condicionat fins ara per a l’ús de la ciutadania. La brigada municipal està adequant el terreny del passeig, que tindrà gairebé 1.200 metres de llarg, i anirà des del Camí de Benavent a la carretera N-230.

El passeig tindrà 15.000 m2 de zona verda amb zones arbrades, un passeig i punts de descans. Aquest hivern, en la primera fase, s’hi plantaran 130 arbres. El cost total de l’actuació d’aquesta primera fase serà d’uns 30.000 €.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, indica que “és un pas molt important en la voluntat de fer un poble verd. Recuperem un espai que podrà ser aprofitat com a zona de passeig i descans, aportarà noves zones arbrades i promovem rutes de passeig accessible per Torrefarrera”.

Infolleida