Torrefarrera clou la 33a Setmana Cultural amb l’homenatge a la gent gran i l’obra de teatre ‘Il·Lia’

02/05/2022

Del 22 d’abril a l’1 de maig, la localitat ha organitzat una vintena d’activitats

Ahir diumenge, 1 de maig, va cloure la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera amb la representació de l’obra de teatre “Il·Lia” de la companyia Miscel·lània Teatre que va aplegar un centenar de persones a la Sala Social, una història que parla de la terra i de com els humans la cuidem i destrossem. 

 

Prèviament, a l’Església Parroquial, es va celebrar una missa cantada per la Coral Clavellina en homenatge als matrimonis que celebren les noces d’or (1970, 1971 i 1972) i a les persones que compleixen enguany els 80 anys (1940,1941 i 1942). I seguidament, al pavelló municipal va tenir lloc un dinar popular per a la gent gran amb 250 persones, que va comptar amb la col·laboració dels cuiners del poble.

 

L'alcalde, Jordi Latorre, destaca que des del consistori “estem molt contents de recuperar la festa de la gent gran, que no s’havia pogut fer els dos anys anteriors” i remarca “la bona participació en els actes de la Setmana Cultural, fet que demostra les ganes de la gent de recuperar la vida social i cultural del poble”.

 

Del 22 d’abril a l’1 de maig, Torrefarrera ha recuperat la Setmana Cultural amb una vintena d’activitats com teatre, concurs de pintura ràpida, concert de música de cambra, taller de robòtica, xerrades i tallers de diferents disciplines.

Infolleida