Torre-serona demana a Telefónica que porti la fibra òptica a un grup de cases molt proper al poble però que pertany al terme de Lleida

22/10/2020

Van quedar fora, per no pertànyer al municipi, del desplegament del cable que es va fer fa 4 anys.

L'Ajuntament de Torre-serona intercedirà davant Telefónica perquè un grup de cases situades molt a prop del poble, però ja dins el terme municipal de Lleida, puguin tenir fibra òptica. Aquest petit nucli va quedar exclòs, per aquest motiu, del cablejat que es va fer a Torre-serona fa quatre anys.
"Pel vincle de proximitat i cordialitat que tenim amb tots ells -diu l'Ajuntament-, farem una feina per instar a la direcció provincial de "Telefònica-Movistar" a què facin l'estesa de la fibra òptica a aquest petit nucli d'habitants, ja per la seva situació geogràfica posicionada a Lleida van quedar exclosos del desplegament del servei que ara fa 4 anys ja tenim al nostre poble.
Una representació de tots ells han aportat signatures, i amb ajuda i suport d'aquest Ajuntament intentarem fer força per poder fer possible fer arribar aquest servei tan imprescindible avui en dia, i que tots aquests veïns i veïnes tenen en ara mateix en precari, tant en l'àmbit de la telefonia com d'internet. Entre tots farem la força."
Infolleida