Torre-serona defensa el desconfinament més flexible als pobles petits

03/05/2020

Recolza la intervenció, anit a TV3, de Mario Urrea, president de l'Associació de Micropobles de Catalunya.

L'Ajuntament de Torre-serona (que avui celebra el darrer dia de la seva Festa Major Confinada amb el repic de campanes i sardanes per megafonia a les 12,00h
i el ball de fi de festa a les 20,00h, també confinat) recolza la intervenció anit al programa FAQS de TV3 de l'alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, a la vegada president de l'Associació de Micropobles de Catalunya, demanant que el desconfinament per la Covid-19 als petits pobles catalans no sigui tan estricte com a les poblacions més grans:

Torre-serona, com a micropoble, recolzem el model proposat per aquesta associació a la qual que també estem adherits com a petit municipi de menys de 500 habitants.

Creiem fermament que no ha de ser igual un model de desconfinament territorial a una capital que a un municipi petit, on les possibilitats de trobades de persones massivament, és pràcticament inexistent.

De totes maneres continuarem fent un exercici d'autoresponsabilitat, fins que tinguem la seguretat de poder sortir extensament amb totes les garanties.

Cal també remarcar que viure a un micropoble com Torre-serona facilita àmpliament, aquestes mesures de desconfinament, i ens dóna un plus de seguretat per les nostres famílies.

Infolleida