Torre-serona acollirà la prova de presentació del circuit mundial de Pitch&Putt

10/10/2021

El pitch & putt, una variant del golf en què la distància entre els forats és més curta, comptarà a partir de l’any que ve amb un circuit mundial de competició, el World Pitch&Putt Tour, que reunirà els 144 millors jugadors d’aquesta especialitat i que tindrà una prova de presentació al camp de Pitch&Putt de Torre-serona del 12 al 14 de novembre.

Aquesta primera edició, que constarà de sis proves que començaran a Catalunya el març del 2022, continuaran a França (juny), Holanda (juliol), Irlanda (agost) i Andorra (setembre) i tancaran a l’octubre de nou a Catalunya, tindrà una prova de presentació al Pitch & Putt Lleida-Torre-Serona, fixada del 12 al 14 de novembre. Serà una competició a la qual assistiran els millors especialistes del moment i que serà retransmesa per Esport3.

Serà un campionat inclusiu, igualitari en termes d’edat i sexe, així com sostenible, ja que tota l’aigua utilitzada en camps de pitch & putt es recicla. El campionat està organitzat pel World Pitch & Putt Tour amb la col·laboració de la Federació Internacional i Catalana d’aquest esport.

Infolleida