Sunyer organitza una jornada dedicada als més joves

20/09/2017

L' activitat està emmarcada dins dels actes de celebració dels 75 anys de creació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

El municipi de Sunyer organitza el proper dissabte dia 23 de setembre la jornada infantil “CARROLLETS”, en la qual els més petits podran gaudir de diverses activitats. La cita està emmarcada dins dels actes de celebració dels 75 anys de creació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i del propi IEI.

El programa s’iniciarà al matí amb l’actuació del grup La Cremallera amb l’espectacle Quina ballaruca!, que donarà pas a l’actuació del grup Sidral, amb l’espectacle Heliko.

Desprésd'un dirar popular, la festa seguirà amb l’activitat Busca i troba destinada a conèixer i reconèixer els indrets més interessats del poble, fent que els més joves comencin a conscienciar-se i a posar el valor el patrimoni de què disposa el municipi.

La tarda es clourà amb les actuacions, en primer lloc de JAM, amb l’espectacle Dragon ST, i posteriorment de Xip Xap, que presenta l’espectacle Uh! Quin cangueli.

Paral·lelament s’instal·larà un arenal per als més petits i hi haurà inflables durant tot el dia. Al mateix temps, hi haurà una demostració d’elaboració d’orelletes.

InfoLleida