Sudanell, nou escenari de l'Exposició itinerant del 3r Premi d’Il·lustració del Segrià

13/04/2023

Serà la tercera aturada d’un recorregut durant el qual la mostra visitarà vuit poblacions de la comarca

Sudanell serà l’escenari, a partir de dilluns vinent, 17 d’abril, d’una nova aturada de l’Exposició itinerant del 3r Premi d’Il·lustració del Segrià. La mostra s’instal·larà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament fins al dia 30 d’aquest mes, on es podrà visitar en horari de 9 del matí a dues de la tarda.

L’exposició es va instal·lar inicialment a la seu del Consell Comarcal i després va iniciar el seu recorregut per la comarca, que ja l’ha dut a passar per Torres de Segre i Alguaire. Després de visitar Sudanell, transitarà per Maials, Torrebesses, Corbins, Montoliu de Lleida i els Alamús, on tancarà la seva itinerància el 19 de novembre, completant un recorregut per vuit pobles de la comarca.

Formen part de l’exposició les tres obres guardonades a la tercera edició del premi i les catorze que el jurat del certamen va escollir com a finalistes. En aquesta edició, la temàtica girava al voltant del poema ‘Terra’, del llibre ‘Transparent’ de Josep Maria Nogueras, que cada autor o autora va interpretar amb estil lliure.

El premi està organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’objectiu de la itinerància és donar visibilitat als autors/es de la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent i descobrir nous talents en l’art de la il·lustració entre el col·lectiu juvenil.

Infolleida