Sucs ha acollit el rodatge d'una escena de la pel·lícula 'Alcarràs'

17/07/2021

Està ambientada a Lleida i la major part de protagonistes són actors 'amateurs'

Sucs ha acollit aquest dijous el rodatge d’una escena de la pel·lícula ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simón i ambientada a Lleida. Una de les peculiaritats d’aquest llargmetratge és que la directora va voler que tots els actors fossin ‘amateurs’ i de Lleida. Van ser seleccionats a través d’un càsting mesos abans de la pandèmia.

Un dels protagonistes és l’Albert Bosch, que mai havia fet d’actor i ara s’ha convertit amb actor principal de la pel·lícula. El mateix li passa a la Xènia Roset, que malgrat fer teatre al seu poble, mai havia rodat una pel·lícula. El llargmetratge mostra la vida d’una família que ha de deixar de cultivar la terra i abandonar casa seva perquè al seu lloc s’hi ha de ficar una instal·lació de plaques solars.

Simón buscava perfils autòctons amb un perfil concret per tal d’explicar de primera mà la realitat d’una família d’agricultors. Explica que tot l’equip s’ha hagut d’adaptar al seu ritme per poder rodar totes les escenes.

‘Alcarràs’ està rodada en gran part en municipis del Baix Segre i també a Bellvís, al Pla d’Urgell. Sucs ha acollit aquest dijous una de les escenes de la pel·lícula, que s’acabarà de rodar la setmana vinent abans d’entrar en fase de postproducció.
RICARD GÓMEZ