Soses prepara el mandongo per a la celebració del Carnestoltes

19/02/2018

Dissabte 24 de febrer Soses celebrara el Carnestoltes 2018, organitzat pel Club Futbol Soses i amb el suport de l’Ajuntament i diverses empreses i entitats.

Soses ja coneix el programa d’actes del Carnestoltes 2018, que se celebrrà dissabte 24 de febrer, i que estarà organitzat pel Club de Futbol Soses amb el suport de l’Ajuntament i diverses empreses i entitats. Aquest dissabte, els responsables de l’organització, amb l’ajuda de particulars i diferents col·laboradors ja han preparat tot el mandongo per a la festa.

Les activitats començaran a les 9.00 hores amb un esmorzar popular al campde futbol, i a partir de les 10.00 hores, els més petits podran gaudir d’inflables a la zona de la Pinada. El mateix camp de futbol acollirà el dinar, que donarà pas al partit de lliga entre el Soses i el Benavent. A partir de les 16.00 hores, es concentraran les carrosses a la zona de la Pinada, des d’on sortirà la rua, amenitzada per la xaranga Los Metralleta, que arribarà a la Sala del Ball, on es farà una festa amb el Dj Nar6 Sound i que continuarà amb el Dj Queralet fins a la matinada. Totes les carrosses participants a la rua rebran un obsequi i durant la nit se sortejaran diversos obsequis entre els assistents.

Infolleida