Soses posa punt i final a la Festa Major

10/09/2018

Un castell de focs artificials va posar el punt final a cinc dies de festa i diversió per a tots els públics

La Festa Major de Soses es va acomiadar aquest diumenge amb una jornada en què bona part del protagonisme va recaure en un dels seus actes tradicionals: la Festa de les Cassoles.

El carrer Major es va omplir amb motiu d’aquesta cita, una de les més esperades i participatives de la Festa Major i que va ser amenitzada per la xaranga Los Metralleta. Aquesta darrera jornada de la Festa Major també va incloure el Holy Festival Dolly i la música de l’Orquestra Juniors, per acabar amb un castell de focs artificials.

Durant els cinc dies de la Festa Major, els vilatans han pogut gaudir de música i espectacles de tota mena. Els actes es van iniciar dimecres, festivitat del patró, Sant Llorenç, que van donar pas a unes jornades de festa que han inclòs, entre d’altres activitats, sardanes, inflables i atraccions a les piscines, el concurs de pesca, una cercavila infantil amb Fantasia, l’espectacle ‘Bona Gent’, del televisiu Quim Masferrer, la 12a Pedalada Popular, el campionat de tir a la carabina, el Taller de cuina infantil La Xarranca, la festa Humor Amarillo Xtreme Time, un recorregut de caça, el Mega Tobogan Urbà, l’espectacle de màgia ‘Martingales’, amb Jordi Quimera, i el partit de futbol Soses-Alpicat. La música l’han posat les orquestres Selvatana, Nueva Etapa, La Pasarela i Juniors, la Batucada Sambala i els grups Virus i Hey Pachucos.
Infolleida