Soses es prepara pel Carnaval

08/03/2019

Soses celebrarà el seu Carnaval el proper aquest dissabte amb un seguit d’actes adreçats a gent de totes les edats i sota l’organització del CF Soses amb el suport de l’Ajuntament i de diferents entitats i empreses locals.

L’activitat s’iniciarà a les 9.00 amb un esmorzar popular al camp de futbol. Durant tot el matí, els més petits podran gaudir d’inflables a la zona de la Pinada. El camp de futbol serà també l’escenari del dinar, que es va començar a preparar dissabte passat amb l’elaboració del mondongo, i en acabar es jugarà el partit entre el Soses i el Granja d’Escarp. A partir de les 4 de la tarda es farà la concentració de carrosses a la Pinada, per donar pas, a partir de les 16.30 hores, a la sortida de la rua amb carrosses i comparses, juntament amb la Xaranga Los Metralleta. Cap a les 18.00 hores acabarà la rua a la Sala del Ball, on se celebrarà una festa amenitzada pel Dj Nar6 Sound. A partir de la mitjanit, la festa seguirà amb el Dj Queralet.

Cal recordar que totes les carrosses participants rebran un obsequi, i que a la nit se sortejaran un patinet i una Alexa.

InfoLleida