Soses clou els actes de Festa Major

09/05/2019

Soses va celebrar aquest dimecres la trobada a l’ermita de Sant Miquel, acte central de la Festa Major de maig de la població.

La trobada incloïa la benedicció del terme i la Missa oficiada pel bisbe de Lleida, Salvado Giménez Valls, i cantada per la Coral Clamor, a més d’un vermut i una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània. Ja per la tarda, un concert i el ball de tarda amb l’Orquestra Maravella van posar la cloenda a la Festa Major.

Les activitats van començar el cap de setmana passat amb futbol, un esmorzar al camp de tir al plat, la Caminada Popular al Poblat Ibèric del Gebut, la Jornada Esportiva, que va programar un ampli ventall d’activitats organitzades per diferents entitats (Club Ciclista Soses i Associació de Dones) i que destinarà la recaptació a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) (entitats per a les quals es van recollir 880 euros), un torneig de pàdel, animació infantil amb Ambauka i l’espectacle ‘Campi qui pugui’ i la Nit Jove a la Sala del Ball, amb el grup Hotel Cochambre i Dj Bleizy.

InfoLleida