Salvatjada a Torre-serona

27/10/2020

Foraden amb una broca els arbres del costat del poliesportiu i els injecten una substància nociva.

L'Ajuntament de Torre-serona ha denunciat aquest matí un acte vandàlic contra els arbres que envolten el poliesportiu, als que algú ha fet forats amb una broca i ha injectat alguna substància corrossiva o verinosa. Ho explica en una nota:
"Avui al matí, hem tingut una desagradable sorpresa en anar a esporgar els arbres de la zona poliesportiva paral·lela al camí del cementiri, ens hem trobat amb un acte vandàlic sense precedents contra una zona verda i concretament contra uns arbres, un delicte mediambiental en tota regla i que a la vegada ens sorprèn de com podem arribar a ser algunes persones.
Han foradat amb una broca de fusta d'un 1 cm de diàmetre aprox. a tots els arbres i els han injectat alguna dissolució de combustible o verí.
L'Ajuntament ja ha ficat en coneixement els fets a les autoritats dels Mossos d'Esquadra i els Agents rurals, que han aixecat acta.
Demanem que si qualsevol veí/na ha vist algun fet sospitós, ho fiqui si us plau en coneixement de l'Ajuntament o la brigada municipal.
A l'espera no es tornin a produir uns fets tan lamentables, intentarem buscar alguna solució per veure l'afectació d'aquest acte vandàlic i com podem salvar els arbres.
Graciés per la vostra col·laboració."
Infolleida