Rosselló duplica en quinze dies els contagis de Covid 19, fins els 34, i suma 208 sospitosos

24/07/2020

L'Ajuntament avisa que molts joves no fan cas de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El departament de Salut ha notificat 34 positius per covid-19 des de l’inici de la pandèmia a Rosselló. En les darreres setmanes, el municipi ha patit un gran increment i ha doblat en 15 dies els contagis que tenia des de l’arribada del coronavirus fins a principis de juliol. La taxa estandaritzada augmenta i se situa en 114 i el nombre de sospitosos en 208.
Des del consistori han notificat que molts joves desobeeixen les mesures preventives de Salut fent reunions nombroses o marxant del territori per anar a la platja. En aquest sentit, han recordat la figura de l’agent cívic i han demanat que tots els veïns i veïnes del municipi segueixin les recomanacions de les autoritats competents.

Cal afegir que dos agents cívics vigilen el compliment de les mesures de seguretat a Rosselló. L’Ajuntament ha posat un en marxa la figura de l’agent cívic. Es tracta d’un nou servei que pretén principalment conscienciar i informar a tota la població sobre l’ús de la mascareta i les mesures de seguretat de la Covid-19 a la via pública durant els caps de setmana. El servei es va posar en marxa fa dues setmanes i la valoració de la ciutadania ha estat molt positiva. Des del consistori demanen respectar les mesures de distància i seguretat per evitar la propagació de la Covid-19.

Ràdio Rosselló/Infolleida