Rosselló commemora demà el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

24/11/2022

Amb una concentració al "Racó de la igualtat", caminada fins a l'Ajuntament on es llegirà el manifest institucional, encesa d'espelma en record de les víctimes d'aquest any i minut de silenci

Demà divendres, 25 de novembre a les 18.00 hores, l’Ajuntament de Rosselló organitza els actes pel 25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La jornada comptarà amb una trobada al "Racó de la igualtat", un espai situat al Pont del Morer dedicat a la visibilització de la igualtat entre persones, des d'on s'iniciarà una caminada fins a l'Ajuntament de la localitat on es llegirà el manifest institucional pel 25N, s'encendrà una espelma en record de les víctimes d'aquest any, per unes relacions lliures i igualitàries. En acabar, es farà un minut de silenci per donar veu a les dones que ja no hi són entre nosaltres.

 

Seguidament, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la Llar de Jubilats la xerrada "Com identificar l'inici de la violència de gènere", a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

 

Infolleida