Reunió de treball del subdelegat del Govern amb l’alcalde de Rosselló

22/01/2019

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, continua amb la ronda de reunions de treball amb els ajuntaments del territori per conèixer les seves necessitats i encetar un clima de diàleg que permeti avançar en aquelles qüestions que interessen als municipis.

 

Crespín s’ha desplaçat aquest dilluns a l’ajuntament de Rosselló on s’ha reunit amb l’alcalde de Rosselló, Josep Abad, amb qui han tractat diverses qüestions relacionades amb l’actualitat i el creixement del municipi, així com de la previsió d’inversió dels Pressupostos Generals de l’Estat 2019 a la província de Lleida. En aquest sentit, el subdelegat del Govern ha explicat que els Pressupostos presentats i pendents d’aprovació contemplen 100.000€ per a l’estudi informatiu de la tercera fase de l’A-14 entre Almenar i el límit amb la província d’Osca “que permetrà avançar en aquesta via de comunicació tant important per al territori”.

 

Crespín ha ofert a l’alcalde de Rosselló la col·laboració de la Subdelegació del Govern en tots aquells temes d’interès comú i ha estès la mà per seguir treballant en benefici de tots els ciutadans de Catalunya.

Infolleida