Recepció de la Diputació a l’equip femení de l’Hoquei Club Alpicat

22/02/2022

Pel subcampionat aconseguit a la Copa Generalitat de Nacional Catalana

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha rebut aquest dimarts a la sala polivalent del Palau de la Diputació, les components de l’equip femení de Nacional Catalana de l’Hoquei Club Alpicat que han quedat subcampiones de la Copa Generalitat i que han ofert el trofeu a la Diputació.

 

La delegació del club ha estat encapçalada pel seu president, Ricard Vizcarra i s’ha completat amb les jugadores Laia Pagès, Noa Cotello, Laura Pastor, Eva Pastor, Carla Arenas, Laura Freixenet, Abril Santacana, Ona Moreno, i la capitana, Núria Jové, a més del l’entrenador, Miquel Serret, i els components de la junta directiva, la vicepresidenta primera, Ester Molina; la vicepresidenta segona, Meritxell Mata; i la membre de la junta, Àngels Vidal. De part de la Diputació, també han assistit a l’acte la diputada Helena Martínez i el diputat Jordi Verdú.

 

Durant la seva intervenció, Joan Talarn ha felicitat l’equip per aquest èxit esportiu i ha destacat la importància de ser constant “i de l’esforç continuat en entrenaments, en cuidar-se fora de la pista i tenir mentalitat d’equip dins d’ella”.

 

També ha volgut posar en valor que “la pràctica esportiva va associada a un model de societat respectuosa amb els demès i que projecta de manera positiva els conceptes de recompensa per l’esforç realitzat i la competència com a forma de perfeccionament i millora de les persones”. En aquest sentit, ha recordat que “la Diputació de Lleida ha fet una aposta decidida en els darrers anys per l’esport femení, al igual que per l’esport inclusiu i el de base”.

 

De la seva banda, Ricard Vizcarra  ha explicat que “es tracta d’un equip en el qual totes les seves jugadores, son nascudes o residents a la província de Lleida (hi ha una jugadora de camp de Tarragona que estudia a Lleida)”, la resta son de les comarques de Lleida, i la majoria d’Alpicat.

 

El Hoquei Club Alpicat, que es va fundar l’any 2004 i entrena i disputa els seus partits al pavelló municipal d’esports Antoni Roure, compta en l’actualitat amb quinze equips que van des de l’escola de competició, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i sèniors, entre els que destaquen el mateix equip de Nacional Catalana femení i l’equip masculí d’OK Plata.

 

La temporada passada, aquest equip femení es va quedar a les portes de l’ascens a l’OK Lliga, després de no superar els play-off per pujar.

 

 

Infolleida