Recepció a la Paeria al Club Bàsquet Pardinyes pel seu triomf a la Lliga Catalana LEB

25/09/2019

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha felicitat als jugadors i representants de l’entitat i ha assenyalat que són un exemple per a l'esport de base

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit aquest dimecres a la tarda la recepció al Club Bàsquet Pardinyes- Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida, en reconeixement per la conquesta de la vintena edició de la Lliga Catalana LEB, que el conjunt lleidatà va aconseguir al pavelló Barris Nord el passat 15 de setembre.

Pueyo ha felicitat al club pels seus èxits, que fan enorgullir tota la ciutat i que l’han portat a la Paeria dues vegades en menys de sis mesos, després de la “fita històrica” de l’ascens de categoria i ha destacat el fet que el 60% de a plantilla l'integrin jugadors de Lleida. Voluntat que van expressar els responsables del club quan es va confirmar la participació del club a la LEB Plata.  El Paer en Cap ha destacat que l'esport, amb els èxits, sacrificis, decepcions i constància, "és una imatge de la vida" i ha destacat la importància de comptar amb el suport de la família per fer possible els èxits que està recollint un club com el Pardinyes. També ha remarcat que l'exemple del club ha de ser un estímul per als nens i nenes que juguen a bàsquet.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Sergio Gonzàlez, ha assenyalat que l'èxit de l'Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida és un mostra de la bona salut de l'esport lleidatà i ha destacat la tasca que es realitza des de la junta directiva del club, a la vegada que ha agraït el suport de les empreses que permeten tirar endavant projectes com el del Club Bàsquet Pardinyes. 

El Bàsquet Pardinyes ha estat representat pel seu president, Jordi Mauri, qui ha agraït el treball dels jugadors i de l'equip tècnic en aconseguir una fita històrica per al barri de Pardinyes i la ciutat. Mauri també ha agraït el reconeixement i el suport de l’Ajuntament i ha posat en relleu l'esforç i la il·lusió del club per la temporada que ara s’inicia. També han assistit a l'acte l’entrenador, Gerard Encuentra, la plantilla i la resta de directius i tècnics. 

La Paeria ja va fer una recepció al Club Bàsquet Pardinyes el passat 28 de maig, amb motiu del seu triomf a la fase d’ascens de la lliga EBA a Ponferrada i el seu ascens a la categoria LEB Plata. El Club Bàsquet Pardinyes va ser creat la temporada 1966-67 i compta, per tant, amb més de cinquanta anys d’història. 

Infolleida