Recaptació històrica d’Alcoletge per a la lluita contra la Covid-19

06/02/2021

El municipi ha recaptat 7.000 euros que es destinaran a la recerca i la investigació de la pandèmia.

Les activitats de la Marató de TV3, que l’any 2020 anava dirigida a la lluita contra la Covid-19, han acabat a Alcoletge amb una recaptació històrica de 7.001,15 euros, una quantitat que es destinarà a la recerca i investigació de la pandèmia que estem vivint actualment.
Entre les diferents activitats socioculturals organitzades, la rifa de l’Associació de Dones, que va comptar amb noms molt reconeguts de la indústria cultural, gastronòmica i esportiva catalana com Ferran Adrià, Sopa de Cabra o el FC Barcelona, ha recaptat gairebé 2.500 euros, i les samarretes del festival Milmaneres i el disc ‘Alcovida’, que recull 9 temes propis d’artistes d’Alcoletge, entre ells una cançó especial sobre el municipi, n’han recaptat prop de 1.500 euros. A aquestes dues activitats, també s’hi ha sumat la venda de panderetes de les AMPES de l’Escola Mare de Déu del Carme, la Llar d’Infants “Lo Tossalet” i l’EMMA “Julià Carbonell” i les activitats fetes a l’Hípica Alcoletge i a l'associació Free Time, aconseguint una recaptació de més de 1.000 euros.
A més de les recaptacions derivades de les activitats organitzades, l’Ajuntament d’Alcoletge ha fet una aportació especial de 2.000 euros, aprovada aquest any degut a la crisi sanitària, que anirà destinada íntegrament a combatre la covid-19.
D’aquesta manera, des de l’Ajuntament d’Alcoletge es vol agrair a totes les entitats i persones particulars que han participat en l’èxit d’aquesta edició de la Marató, una acció que mostra l’aposta de l’entitat per la cultura, la solidaritat, la recerca i la vida.
Infolleida