Raimat dóna el tret de sortida a la verema amb bones perspectives

08/08/2018

Raimat preveu per enguany un volum de producció d’un 10% superior a l’any passat, amb un raïm d’alta qualitat gràcies a les condicions climàtiques que han provocat una maduració més lenta

El celler Raimat, del Grup Codorniu Raventós, ha donat el tret de sortida a la temporada de verema, una de les més primerenques de tot Europa. El celler preveu que enguany el volum de producció sigui prop d’un 10% superior a l’any passat amb un raïm d’alta qualitat gràcies a les condicions climàtiques de la primavera i estiu.

 

De nit i amb una recol·lecció manual, el celler lleidatà espera assolir enguany un volum de producció total d’entre 20.000 i 22.000 tones de raïm. El celler escolleix la verema manual per tal d’obtenir trets distintius tant a nivell de gust com d’aroma.

 

Pel que fa a la varietat de raïm negre, caldrà esperar a la verema del setembre per veure com evoluciona.

Ariadna Sánchez