Projecte terapèutic i solidari fet a Almacelles

12/11/2018

L'Ariadna Serra presenta un projecte de col·laboració amb l'Associació d'afectades per l'endometriosi de Catalunya, des d'Almacelles, mitjançant una agenda que té doble funció: Per una part contribueix amb els beneficis amb l'AEC, i per l'altra té l'objectiu d'ajudar a totes les dones a empoderar-se, alimentar-se millor, controlar i sanar les menstruacions, superar les pors i ansietat i molt més.

L'endometriosi és una malaltia crònica molt dolorosa que afecta la salut de la dona, sobretot en edat reproductiva. Una de cada deu dones la sofreixen actualment, i les xifres van en augment. 

Si bé és una de les patologies ginecològiques més comuns, actualment es troba subdiagnosticada. El desconeixement de l'endometriosi, regularment associada a malalties menstruals intenses i la dificultat del diagnòstic són dues de les causes que col·laboren perquè l'endometriosi passi desapercebuda. Tot i que l'actriu Lena Dunham l'hi ha donat notorietat al fer públic que ella la sofreix i a causa de la malaltia l'hi han hagut d'extirpar l'úter. 

L'Ariadna Serra ha creat l'agenda solidària "ESTIMA'T" que col·labora a fer visible aquesta causa, i a la vegada presenta un projecte que pretén millorar la vida de totes les dones mitjançant exercicis adaptats a cada estació de l'any, recomanacions, articles, vídeos... A través de l'agenda la usuària podrà millorar la seva alimentació, controlar i fer menys doloroses les seves menstruacions, superar les pors i les ansietats... En definitiva és una guia, adaptada en agenda per al 2019, per ajudar a la dona a estimar-se i a empoderar-se.

L'Ariadna és Fitoterapeuta, iniciada en Medicina Andina y Moon Mother Avanzada, compta amb una gran experiència dissenyant i elaborant tallers relacionats amb el benestar i l'empoderament. Ha treballat molts anys amb plantes medicinals i fent teràpies per sanar els dolors de la menstruació, controlar la menopausa i informar sobre la menarquia. 

L'agenda es pot comprar a través del següent enllaç:
https://naturalezafemenina.es/agenda-2019/
Infolleida