Paco Márquez, nou entrenador de l'EFAC Almacelles

16/01/2019

A la banqueta l’acompanyarà l’entrenador del Juvenil i també Director Esportiu, Joan Velasco

Paco Márquez agafa el relleu de Radoslav Radulovic al capdavant de l’EFAC Almacelles després que aquest dimarts, la Junta Directiva i la Direcció Esportiva del club determinessin cessar-lo de les seves funcions com a tècnic.

Els motius: d’una banda, la trajectòria irregular de l’equip amb molts punts perduts pel camí. D’altra banda, el clima de tensió que es vivia al vestidor roig-i-negre. En aquest sentit, el club ha volgut aclarir que l'entrenador serbi manté una bona relació amb els jugadors.

Radulovic va agafar les regnes de l'equip aquest passat estiu, dirigint un total de disset partits oficials, amb un balanç de vuit triomfs, sis empats i tres derrotes. 

Amb tot, la junta ha cregut oportú incorporar un home de club com Paco Márquez per tirar endavant el projecte i millorar la dinàmica de joc i de resultats.

Márquez, que debutarà a la banqueta diumenge contra el Mollerussa, és un gran coneixedor de la casa; va entrenar l’equip juvenil durant tres campanyes i ha format part de la directiva en anteriors etapes.

A la banqueta l’acompanyarà l’entrenador del Juvenil i també Director Esportiu, Joan Velasco.

Joan Llompart