Nova campanya de promoció turística Aitona en Tardor

11/11/2019

El pròxim diumenge 24 de novembre el municipi acollirà l’estrena de la nova campanya de promoció turística Aitona en Tardor impulsada per l’Ajuntament. Hi ho farà amb una intensa jornada plena de propostes lúdiques i culturals per a tots els públics amb l’objectiu de donar a conèixer l’encant de l’entorn natural i patrimonial de la vila durant aquesta estació.

Una de les activitats centrals del dia serà la celebració d’una caminada popular i solidària en favor de la Fundació Oncolliga, organitzada pel consistori amb la col·laboració de les mestresses de casa, el Club d’Atletisme d’Aitona i el Club Esportiu de Futbol d’Aitona -a qui l’Ajuntament agraeix la seva implicació en el projecte-.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, fa una crida a la participació i avança que “el gran poder de convocatòria que té el projecte de Fruiturisme i l’èxit que tenen totes les seves iniciatives ens ofereix una gran plataforma per a poder donar visibilitat a iniciatives solidàries com la de la Fundació Oncolliga, que vetllen durant tot l’any i duen a terme una tasca ingent en l’acompanyament i l’atenció de les persones amb càncer i les seves famílies”.

La caminada popular començarà a les 09.30 h des de la zona poliesportiva d’Aitona i comptarà amb un total de dues rutes: una primera de cinc quilòmetres; i una segona, de 10 quilòmetres. Al finalitzar l’esdeveniment, a més, se servirà a tots els participants un avituallament consistent en entrepans de llonganissa. Les dues rutes que es posen a disposició ofereixen un recorregut especialment programat per a poder gaudir de primera mà de la diversitat paisatgística d’Aitona, d’espais forestals de gran atractiu i de camins plens de vegetació tardorenca.

Com hi puc participar?

Per a prendre part de la caminada solidària i popular contra el càncer cal inscriure’s prèviament a través del següentenllaç. El preu de la inscripció és de 6€ per persona i tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Fundació Oncolliga.

Infolleida