Nous treballs de manteniment al cementiri d'Aitona

17/10/2019

L’Ajuntament d’Aitona treballa aquest mes d'octubre en la restauració i millora al Cementiri Municipal. L’actuació, amb un cost de 30.000€, és previst que finalitzi aquesta mateixa setmana per tal que l’equipament ja es trobi plenament operatiu coincidint amb la celebració de Tots Sants. En aquest sentit, tal com s'ha anat fent al llarg dels darrers anys, els dies previs a Tots Sants el cementiri comptarà amb un operari de la Brigada Municipal a disposició dels veïns i veïnes que necessitin ajuda en les tasques de neteja de nínxols.

Els treballs que s’estan duent a terme permetran reparar i consolidar les parets de tancament de la façana nord de la part nova del cementiri. A més, també s’està fent un pintat de tot el cementiri i ja s’han habilitat nous columbaris.

En aquest sentit, Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, afirma que “som conscients que cal millorar el cementiri progressivament. Ho hem anat fent amb diverses accions els darrers anys i ara, amb aquestes obres, donem un pas més per gaudir d'un cementiri amb unes instal·lacions molt dignes i plenament adaptat a les necessitats del poble”.

Infolleida