Nou títol per a l'Alpicat

19/09/2022

L'equip femení conquista la Supercopa l'endemà de debutar a l'OK Lliga

L’equip femení de l’Hoquei Club Alpicat va afegir un títol més al seu palmarès al conquerir ahir la Supercopa de Catalunya, just l’endemà del seu històric debut a l’OK Lliga, categoria a què va ascendir la passada campanya. El conjunt que dirigeix Miquel Serret, que dissabte perdia davant del Palau de Plegamans, campió de Lliga i Eurolliga, es rescabalava en poques hores per tombar precisament el filial del Palau després d’una prorroga (3-4). Es venjava d’aquesta manera de la derrota soferta mesos enrere a la final de la Copa Generalitat.

L’Alpicat va ser millor, però li va costar imposar el seu joc i, sobretot, tenir efectivitat en atac. Va tenir ocasions per arribar al descans amb avantatge, però ho va fer darrere en el marcador (1-0), i a la represa, després d’empatar gràcies a Ona Moreno, va estar contra les cordes a l’encaixar dos gols en tot just set minuts (3-1). Però les lleidatanes no es van rendir i van forçar la pròrroga amb els gols de Laura Pastor i Moreno.

De fet, aquesta última va tenir l’opció de sentenciar faltant 30 segons per al final del temps reglamentari, però va fallar la falta directa. En el temps afegit, l’Alpicat va continuar dominant i va trobar el premi faltant un minut per al final amb un gol de Laura Pastor que donava la Supercopa. Serret es va mostrar molt satisfet amb el joc i la victòria. “Estem molt contents. Crec que ens ho mereixíem, perquè hem estat millors en el còmput general del partit. Ens ha costat, hem patit en alguns moments però era qüestió de tenir encert, i quan l’hem tingut ens hem imposat. Ara hem d’adaptar-nos a l’OK Lliga, on crec que donarem molta guerra, encara que l’objectiu és la permanència”, va assenyalar el tècnic.