Nou propostes a la Programació d’Arts Escèniques i Música de La Unió d’Alpicat per aquest hivern

20/12/2021

 Cinc de les actuacions es podran veure al gener, una al febrer i tres al març, entre elles la de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, dos dels ex components de Teatre de Guerrilla.

La Programació d’Arts Escèniques i Música de La Unió d’Alpicat per aquest hivern inclourà nou espectacles que es podran veure del gener al març de l’any nou. La proposta arriba amb un descompte especial per als espectacles nadalencs previstos pels dies 2, 3 i 4 de gener, amb un 3x2 segons el qual es podrà gaudir dels tres pel preu de dos.

Les propostes començaran el 2 de gener amb ‘Hai, la pescadora de somnis’, a càrrec de Giramàgic. Es tracta d’un espectacle de teatre visual i d’objectes amb música en directe i apte per a tothom que convida el públic a submergir-se en un viatge oníric de màgia i moviment.

Un dia després, el 3 de gener, es podrà veure ‘La Bella Tour’, amb el circ com a protagonista i apte per a tots els públics. Es tracta d’una paròdia de com dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern fent l’únic que saben fer, encara que no ho facin de la manera més ortodoxa.

El dia 4 serà el torn per a ‘Galetes de formatge’, amb Txo Titelles, un espectacle de titelles per a tots els públics que ens explicarà la història del vell Ignasi, que veu alterat el seu dia a dia de petits rituals en descobrir que la seva capsa de galetes està buida i foradada.

La programació seguirà el 22 amb una doble proposta: al matí, amb ‘Sopa de pedres’, i al vespre amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera, que presentaran ‘Ni rastre de qui vam ser’. ‘Sopa de pedres’ oferirà titelles per a tots els públics amb la història de l’Alma, una nena que fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip, mentre que Fel Faixedas i Carles Xuriguera, dos dels ex components de Teatre de Guerrilla, tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir.

Passant al mes de febrer, hi ha una única proposta que serà apta per a tots els públics, la que oferiran Punt Moc amb ‘Dogma’, una obra de teatre físic que investiga a través de l’humor absurd els límits materials de la condició humana.

Els tres darrers espectacles arribaran al mes de març: el dia 13, amb ‘Elles #cosechadechicas’, amb Melancòmica, i el 20 amb una dobla proposta que compartirà sessió: ‘Normalmente o viceversa’, amb Tercio Incluso, i ‘La poubelle plus belle’, amb Zero en Conducta. A la primera, Melancòmica respondrà a les grans preguntes de la humanitat sobre les dones, en un espectacle que deixarà clar que l’humor no entén de gèneres. ‘Normalmente o viceversa’ és una obra de teatre d’objectes, un espectacle sensible i delicat que atraparà públics de totes les edats. El teatre d’objectes serà també protagonista a la darrera cita, ‘La poubelle plus belle’, una comèdia tràgica molt còmica i poc tràgica al voltant d’una bosseta d’escombraries.

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir a través de la pàgina web www.alpicat.cat/entrades i ofereixen preus especials als titulars del carnet Amics de La Unió. Cal recordar que les normes d’accés i d’aforament poden variar en funció de les restriccions sanitàries a les que estiguem subjectes.

 

Infolleida