Neix l'associació cultural 'El Garatge' a Alcarràs

11/08/2019

El Garatge és una associació cultural de recent creació que treballarà sota quatre eixos: creació, formació, dinamització i xarxa; amb la voluntat d'agrupar la comunitat artística i cultural d'Alcarràs.

Un projecte on hi caben totes les arts, i que recentment ha presentat una primera programació de tardor-hivern, on les arts escèniques, aquesta vegada, tenen protagonisme. Un programa amb tallers, espectacles i xerrades, on destaquen el concert 'Punto de Rocío' amb Daniel Anglès i Marc Sambola, el 18 d'octubre a les 21.30 hores, a la sala d'actes del Centre Major; un taller intensiu de cant i teatre musical a càrrec, també, de Daniel Anglès, el 19 d'octubre; i un altre de clown a càrrec de Guillem Albà, l'1 de desembre.

Així mateix, es troben altres propostes com un taller intensiu de hip-hop, a càrrec de l'escola Dancescape Lleida; un d'interpretació per Nadal; un altre sobre 'My Little Pony' ('El pequeño poni' de Paco Bezerra), una obra que parla de l'assetjament escolar; l'espectacle Mama, por!, els dies 1 i 2 de novembre al Fossar; i la iniciativa #ElGaratgeTALKS que l'inaugurarà el projecte #DignArt (@dignartt a Instagram) el dia 9 de novembre.

InfoLleida