Muhammad Lamin i Elisa Lladós campions dels 10 kilòmetres Ahmed Hfairi i Laura Pallejà campions dels 5 kilòmetres de la Cursa de la Barca

28/11/2022

La participació ha superat les 250 persones inscrites en totes les modalitats

Diumenge, 27 de novembre s’ha donat per finalitzada a Vilanova de la Barca la Cursa de la Barca, 13è Memorial Ramon Blanch amb les dues distàncies de 5 i 10 kilòmetres.

 

En la presentació Xavi Thai va explicar què: “la cursa se celebrarà en un tipus de terreny en el qual predominen els camins de terra amb un 85% del total i només un 15% per asfalt. Es tracta d’un recorregut en què els inscrits a la cursa llarga faran dues voltes i és marcadament urbà, ja que dos dels deu quilòmetres es faran pel nucli urbà”. De fet, es va veure que el recorregut previ per on es volia fer la cursa no estava en condicions, després de dos anys de no fer-la, en tractar-se d’un tram del trajecte força humit i inundable. Thai també ha explicat que, enguany, es retirarà el número u de la cursa i es lliurarà a la família de Ramon Blanch, per homenatjar-lo.

 

El Memorial ha set una prova puntuable per la Lliga de Ponent, i la participació ha rondat entre les 250 inscripcions, sense comptar els qui han pres part a les curses infantils, que s’ha fet una vegada han finalitzat les curses oficials i no han tingut caire competitiu.

 

La sortida s’ha donat aquest matí a les 10h, i les sortides de les curses infantils a les 12 un cop finalitzades les curses puntuables.

 

Els trofeus han estat elaborats pels alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida. En aquesta vessant social, l’organització també va demanar a Sant Joan de Déu que fes l’avituallament de la cursa llarga en el punt dels cinc quilòmetres. D’altra banda, Thai va anucniar també que, a final d’any, en funció de la recaptació, es farà una aportació a l’IRB.

 

En la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Muhammad Lamin (XT Sports Events) amb un temps total de 32.39, seguit de Marc Bergés (Club Triatló Prosan)  amb un temps de 36.59 i en el tercer lloc Fabio Fernández (Clos Pons Thai Runners) amb un temps total de 37.15. En l’apartat femení Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 42.21 seguida de Toni Hermoso (Maratonians del Segre) amb 47.10 i Jessica Jaramillo (Maiparem Alcarras) en tercer lloc amb un temps de 48.17.

 

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Ahmed Hfairi (Xt Sports Events) amb un temps total de 16.21, seguit de l’independent Jordi Calafell amb un temps de 16.45 i en el tercer lloc l’independent Xai Alet amb un temps total de 17.19. En l’apartat femení Laura Pallejà (Runner’s Balaguer) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 19.42 seguida de Carla Guillen (Aa Xafatolls) amb 20.59 i Adriana Vilalta (Clos Pons Thai Runners) en tercer lloc amb un temps de 21.17.

 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Propera Cita Atlètica

 

La Lliga Ponent te preparada la següent competició, el diumenge vinent, 4 de desembre. La prova és la Cursa d'Artesa de Lleida.

 

En la nostra pàgina web podreu trobar totes les inscripcions obertes.

 

Infolleida