Mor l’exalcalde socialista de Gimenells Antonio Miguel Pardos

08/10/2019

Ha mort víctima d'un càncer | El seu antecessor a l'alcaldia, Dante Pérez, tornarà a liderar la candidatura del PP a Lleida pel 10-N

L’exalcalde socialista de Gimenells i actual president de l’entitat municipal descentralitzada (EMD) del Pla de la Font, Antonio Miguel Pardos, va morir ahir víctima d’un càncer. Pardos va accedir a l’alcaldia d’aquesta localitat del Segrià a finals de març de l’any passat, arran de la moció de censura que van presentar el PSC i el PDeCAT contra l’aleshores alcalde, Dante Pérez, després que aquest deixés el PSC i es presentés com a independent a les llistes del PP per a les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017.

Pardos va ser alcalde pedani de l’EMD del Pla de la Font durant diversos mandats i va ser reelegit a les eleccions municipals del mes de maig passat. Els socialistes van perdre l’alcaldia de Gimenells als últims comicis, i actualment l’ocupa Som Poble. Pardos va aconseguir escó com a regidor en l’ajuntament.

Dante Pérez, cap de llista del PP a les eleccions del 10-N

Precisament, el Partit Popular ha optat per l'exalcalde de Gimenells, Dante Pérez, perquè torni a liderar la candidatura al 10-N, malgrat que la directiva del PP a Lleida apostés pel regidor de Mollerussa Joan Simeón. Tot i això, aquest últim va optar per no presentar-se al procés de selecció del candidat. 

Infolleida