Massalcoreig organitza una ruta per la casa i les finques on es va rodar bona part de la pel·lícula ‘Alcarràs’

13/03/2022

Una quarantena de persones han participat, aquest diumenge, a la ruta organitzada per l'ajuntament de Massalcoreig on s’ha mostrat la casa, l’estable i les finques on es va rodar el film “Alcarràs” de Carla Simón. La jornada ha format part del programa “Massalcoreig en flor”

En el marc del programa “Massalcoreig en Flor”, l’ajuntament de la vila ha organitzat, aquest diumenge, una ruta per mostrar alguns dels escenaris que apareixen a la pel·lícula “Alcarràs” de Carla Simón. La jornada ha comptat amb una quarantena de visitants, que han volgut conèixer aquests espais per poder identificar-los, després, a la pel·lícula. 


Així, a banda de visitar els indrets de Massalcoreig més vistosos per la llum i colors de les flors dels arbres fruiters, els visitants han pogut visitar l’estable, la casa i les finques on els actors van passar més temps. 


Cal recordar que Massalcoreig va impulsar el programa “Massalcoreig en flor” no tan sols per a que els visitants puguin gaudir de l’espectacle de la floració, sinó també per donar a conèixer el cicle de l’arbre fruiter i la importància del món de la pagesia. 

Ariadna Sanchez Ber