Massalcoreig organitza una ruta per la casa i les finques on es va rodar bona part de la pel·lícula ‘Alcarràs’

09/03/2022

El consistori ha preparat per aquest diumenge 13 de març una excursió dins del programa “Massalcoreig en Flor” que mostrarà la casa, l’estable i les finques on es va rodar el film de Carla Simon

Massalcoreig organitza per aquest diumenge 13 març una ruta, dins del programa “Massalcoreig en Flor”, que mostrarà la casa, l’estable i les finques que apareixeran a la pel·lícula de la Carla Simón. Esther Martínez, regidora de Turisme, recorda que la pel·lícula principalment es va rodar al terme de Massalcoreig, ja que el film és una al·legoria de la vida pagesa del pla de Lleida i el Segrià. “Vam tenir a la Carla Simón i tot el seu equip instal·lats al poble tot l’estiu. El ‘Casal’ és va convertir durant dos mesos en els camerinos dels actors i tècnics, allà hi havia tot l’equip d’atrezzo, maquillatge i vestuari. Dinaven molts dies als restaurants del poble i ja eren com  si fossin part de Massalcoreig. Inclús van celebrar Sant Joan amb nosaltres i van participar de la berbena que va organitzar l’ajuntament, ballant tots plegats fins ben tard”, diu Esther.

La ruta de diumenge, a part de visitar els indrets de Massalcoreig més vistosos per la llum i colors de les flors dels arbres fruiters, té previst mostrar també als visitants els indrets on més temps van passar els actors. “Coneixerem la casa de la família Solé, les finques de la família i també l’estable on hi guardaven la vaca. Serà bonica l’experiència de veure la pel·lícula i identificar aquells indrets que hem vist en anterioritat”, diu la regidora.

Aquesta ruta està inclosa en el programa de “Massalcoreig en flor” que el consistori organitza per observar la floració dels arbres fruiters i l’Aiguabarreig. L’excursió durarà aproximadament tres hores, de 9h a 12h, amb diverses aturades i esmorzar inclòs. Està pensada per un grup màxim de 25 persones.

Els interessats és poden inscriure directament al web de l’ajuntament o en el següent enllaç: https://www.inscripcions.cat/floraciomassalcoreig2022/

Infolleida