Massalcoreig dona la benvinguda als 8 nadons nascuts el 2022

03/02/2023

Aquesta iniciativa pretén apropar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i les seves regidories

L’ajuntament de Massalcoreig ha donat la benvinguda als nounats al municipi. El consistori ha convocat a les 8 famílies que van tenir un fill durant l’any passat, per felicitar-les, saludar als nouvinguts i fer-los entrega d’un obsequi.

Aquesta iniciativa pretén no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i les seves regidories.

Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que la natalitat a Massalcoreig segueix amb bona salut i desitja que així continuï i que el municipi segueixi creixent. “En els últims anys hem vist com les famílies han anat creixent, anys enrere només naixia d’un a dos nadons i darrerament la mitja està en 7-8 per any. És una molt bona notícia pel municipi perquè garanteix que el poble segueixi creixent i puguem mantenir serveis com l’escola i llar d’infants”.

El consistori ha obsequiat a les famílies amb llibres de comptes, un cd de cançons de bressol i un val per a tramitar el carnet de la biblioteca. “Sabem que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família, per aquest motiu obsequiem amb aquest lot adreçat a cada nadó, per iniciar-los a llegir en família i a la creació de la seva pròpia biblioteca personal”, apunta l’alcaldessa.

És el quart any que el consistori ha dut a terme aquesta iniciativa.

Infolleida