Massalcoreig acull l’exposició “Històriques, dones que han fet història'

07/12/2022

Fins L’11 de desembre, el municipi mostrarà al Casal la biografia i les imatges d’aquestes 12 dones que han destacat en diferents camps al llarg de la història

El Casal de Massalcoreig acollirà fins el dia 11 de desembre l’exposició itinerant “Històriques, dones que han fet història'. Són 12 tòtems que mostren la biografia i les imatges d’aquestes dones que han destacat en diferents camps com la pintura, la música, la física, la tecnologia, l’aviació o les expedicions espacials, entre altres.

Amb aquesta exposició, el consistori vol fomentar la igualtat entre la ciutadania i posar en valor la contribució al desenvolupament econòmic i social d’aquestes pioneres, moltes vegades minimitzades al llarg de la història. “Reivindicar i valorar aquestes dones pioneres en molts aspectes i donar-les a conèixer per reescriure una història majoritàriament escrita per homes”, explica l’alcaldessa Montse Jové. 

Es tracta d’una exposició itinerant que forma part del projecte “Al Segrià, iguals”, impulsat pel servei d'Igualtat del Consell Comarcal del Segrià i el suport de l’àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida. La exposició és gratuïta i oberta a tothom.

Infolleida