Maria Pons presenta el seu nou llibre "Petits crims familiars i altres microrelats"

06/04/2017

“Petits crims familiars i altres microrelats” és la nova publicació de l’autora lleidatana Maria Pons. Un recull de relats on l’autora mostra la seva particular visió del món. L’amor, el desengany, la família o la mort en són els protagonistes, i també temes universals de la literatura.

Maria Pons presenta nou llibre, i es que “Petits crims familiars i altres microrelats” se suma a les sis obres que l’autora ja te publicades. Reconeix que des de sempre li va temptar escriure i que llegir sempre ha estat una gran inspiració.

En el llibre, l’autora ens ofereix la visió d’un món que tot i que sembla tràgic està farçit de grans dosis d’humor. L’amor i el desamor, la venjança, el dolor o la passíó són els protagonistes. Uns fantasmes, sovint propers, que poblen la vida de l’autora com en el microrelat del “Dinosaure” de Monterrosso, un text que va empényer a Pons a escriure aquest nou llibre. 

Maria Pons va nèixer a Els Alamús i actualment viu a Alpicat. És llicenciada en filologia francesa i avui dia és funcionaria de l’Administració catalana. Va començar la seva carrera el 1991 amb un recull de contes titulat “Els perills de ser dona”, i actualment compta amb set publicacions.

Lídia Rizos