Los Rebeldes i el Mag Lari, plats forts de les Festes de l’Aigua d’Almacelles

18/01/2023

El grup de rock&roll tocarà el 4 de març i l’il·lusionista, el 19 del mateix mes i tots dos actuaran a la sala polivalent

El concert del grup de rock&roll i rockabilly Los Rebeldes i l’espectacle del conegut il·lusionista barceloní Mag Lari seran els plats forts del programa d’actes de les pròximes Festes de l’Aigua d’Almacelles, que tindran lloc de l’1 al 5 de març. El consistori ha aprovat en junta de govern el preu de les entrades de cada un dels espectacles que seran de cinc euros, anticipada, i de 10 euros, a taquilla. “Tant el concert de Los Rebeldes com el xou del Mag Lari es faran a la sala polivalent i seran uns dels actes més destacats del programa de les festes d’hivern, amb les quals estem treballant perquè siguin uns dies plens d’activitats per sortir al carrer, gaudir del nostre poble i celebrar la tradició almacellenca que commemora l’arribada de l’aigua, símbol de prosperitat”, explica Vanesa Olivart, alcaldessa d’Almacelles.

El concert de Los Rebeldes serà el dissabte 4 de març a la sala polivalent i la banda barcelonina liderada per Carlos Segarra oferirà dues hores de concert durant les quals faran un repàs als 44 anys de carrera musical i com a grup destacat del rockabilly, tocant els seus grans èxits com ‘Mediterráneo’, ‘Mescalina’, ‘La Rosa y la Cruz’ o ‘El chico de la guitarra’, entre molts altres.

Per la seva part, el televisiu Mag Lari actuarà el diumenge 19 març, un cop ja hagin passat els cinc dies de les Festes de l’Aigua, però serà un xou que està inclòs també dins el programa. L’il·lusionista barceloní presentarà el seu espectacle ‘Strafalari’, un espectacle màgic al més pur estil de Las Vegas, ple de participació amb el públic, humor i il·lusionisme.

Pel que fa a la venda de les entrades, tant per al concert de Los Rebeldes com per al xou del Mag Lari, l’Ajuntament d’Almacelles habilitarà en els pròxims dies la compra dels tiquets a través del web ‘entrapolis.com’ i en farà difusió a través de les xarxes socials del consistori.

Infolleida