L’Open BTT de Corbins proclamarà el campions provincials de l’especialitat

02/10/2019

La prova se celebrarà el dia 19 d’octubre amb sortida i arribada al Parc del Riu d’aquesta municipi

l diputat Jordi Verdú, ha participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de l’Open BTT de Corbins que se celebrarà en aquest municipi el proper 19 d’octubre. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida- ha comptat amb les intervencions del president de l’Associació Esportiva La Serreta de Corbins, Joan Alonso; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Corbins; Jordi Camats; el representant territorial d’Esports a Lleida de la Generalitat, Joan Segura; i el president de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Norberd Herrera.

 

Es tracta de la cinquena i darrera prova de l'Open BTT de Lleida, que servirà a més com a campionat provincial i es realitzarà al Parc del Riu i als circuits de la serra Noguera, actualment coneguda com la Serreta, tal i com ha explicat Jordi Camats.

 

Els organitzadors han previst dos curses, la Kits Cup BTT de Lleida, en les categories de prebenjamins, benjamins, alevins i infantils i categories masculina i femenina; i l’Open BTT de Corbins, en les categories de cadet, junior, sub23, elit i màsters 30, 40, 50 i 60, tant en categories masculina com femenina.

 

Així, hi haurà 2 circuits, el de la cursa Kits Cup, d’1’5 km que transcorre íntegrament pel Parc del Riu; i el circuït de l’Open BTT, de 6,5 km que passa pel Parc del Riu, la Serreta i el casc urbà. Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores des del mateix Parc del Riu, que també serà el punt d’arribada.

 

Segons ha explicat, Joan Alonso, es tracta de la primera cursa de BTT que té lloc a la vila de Corbins, i que organitza l'Associació Esportiva La Serreta de Corbins, qui des de 2010 ha estat construint i gestionant l'entramat de sendes per la pràctica esportiva que es pot trobar a la Serra la Noguera en el terme del municipi.

 

Per Jordi Verdú, aquesta prova permet que es promocioni econòmicament el municipi i els seus comerços i es doni visibilitat a la feina que fan entitats i associacions de Corbins que són les ànimes del poble.

 

D’altra banda, Joan Segura ha refermat la satisfacció pel fet que els ajuntaments apostin, cada vegada més, per l’organització de pràctiques esportives i que formin part dels seus calendaris anuals d’activitats.

 

Infolleida