Lliure amb càrrecs el detingut per apunyalar un jove a Torrefarrera

17/09/2019

El jove de Torrefarrera que va ser detingut la matinada de divendres passat acusat d’apunyalar un altre jove, de 24 i veí de Rosselló, durant la celebració de la festa major de la primera localitat, ha quedat en llibertat amb càrrecs i se li ha retirat el passaport després de passar a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc cap a les 5.00 hores de la matinada de divendres en una zona pròxima a les penyes quan, per causes que s’estan investigant, dos homes es van embolicar en una discussió i un d’ells va acabar rebent una punyalada al tòrax. Pel que sembla, podrien haver tingut una discussió prèvia. Vigilants de seguretat van alertar la policia catalana, però l’agressor va marxar del lloc del fets. Tanmateix, testimonis directes de l’agressió van facilitar als Mossos d’Esquadra la identitat de l’agressor i van poder detenir-lo. El ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova.

Arran de l’agressió, l’ajuntament i l’agrupació de penyistes van emetre un comunicat condemnat els fets i van demanar que, davant de qualsevol indici d’aldarull, s’acudís als serveis de seguretat o als Mossos d’Esquadra.

SEGRE.COM