Lleida comença a registrar un descens en morts i contagis per coronavirus aquest dijous però tot i això suma dues víctimes mortals més les darreres hores i 33 nous positius.

27/03/2020

Les defuncions s'han produït una a la regió sanitària de Lleida i l'altra a l'Alt Pirineu i Aran. La mitjana d'edat dels qui en total han perdut la vida per la COVID-19 és de 82 anys. Pel que fa a les altes, fins a dia d'avui, se n'acumulen 26.

Sembla que la pandèmia s'està estabilitzant a Lleida on aquest dijous s'ha registrat un descens de morts i contagiats per coronavirus. Tot i les bones dades, el departament de salut ha confirmat en les darreres hores dues defuncions més, una a la regió sanitària de Lleida i l'altra a l'Alt Pirineu i Aran. El nombre total de mort a la demarcació és de 22 amb una mitjana d'edat de 82 anys.Pel que fa als  nous positius confirmats han estat 33 dels quals 14 es localitzen al Pirineu i en total ja en són  352. D'aquests  164 estan ingressats en centres hospitalaris de la regió sanitària de Lleida. En concret 111 a l'Arnau de Vilanova amb 31 infectats a l'UCI. 29 són al Santa Maria que manté sis malalts a cures intensives i 24 persones estan en centres privats.D'altra banda, 42 contagiats amb diagnòstic estable són ingressats en centres de la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 19 dels quals estan a l'Espitau de la Val d'Aran, 15 al comarcal del Pallars a Tremp, 4 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i 4 més a l'Hospital de la Cerdanya. Fins al moment han estat donats d'alta 26 pacients,  9 dels quals ingressats al Pirineu.

InfoLleida