Liciten les obres de reforma de l'Ajuntament de La Granja d'Escarp

07/11/2018

Tindran un cost de 42.000 euros

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha anunciat la licitació de contractació de les obres de reforma i adequació de l’edifici de l’Ajuntament. Aquesta actuació està pressupostada en 42.000€ i pretén adequar la planta baixa de l’Ajuntament, que actualment s’utilitza com a arxiu i magatzem, per tal de poder prestar l’atenció al públic.

La seu consistorial municipal és un edifici construït l’any 1982 que està disposat en tres plantes, en les que la primera planta s’utilitza com a magatzem, sala diversa i, ara, com a seu provisional del servei de correus. Els serveis municipals, doncs, es disposen en la planta primera i segona. Igualment disposa únicament de dos despatxos, i dos llos de treball disponibles en la sala comú. L’accés a la zona d’atenció al públic, que és en planta primera, es fa des de unes escales que connecten amb l’entrada a l’edifici.

Segons l'ens municipal, la situació és insostenible per diverses raons, la principal de les quals és el no compliment dels requisits d’accessibilitat que genera una necessitat que ha ser resolta mitjançant les actuacions pertinents.

L’import per fer front a aquesta actuació es finançarà amb l’aplicació del superàvit pressupostari de l’exercici anterior, 2017.

InfoLleida