L'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià s'instal·la a Artesa de Lleida

17/06/2022

La mostra es podrà veure als distribuïdors del Teatre Municipal del 20 de juny al 8 de juliol en horari de tarda

L'exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià continua amb el seu periple per diferents poblacions de la comarca, i en aquesta ocasió fa escala a Artesa de Lleida.

La mostra s’ha instal·lat als distribuïdors del Teatre Municipal, on es podrà veure del 20 de juny al 8 de juliol, sempre en horari de tarda (de 18.00 a 20.00 hores), tot plegat en una iniciativa organitzada per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal amb l’objectiu de donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en aquest certamen que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Artesa de Lleida serà la sisena de les vuit aturades previstes d’aquesta exposició itinerant, en un recorregut que es va encetar a la seu del Consell Comarcal i que fins al moment ja ha visitat Corbins, Aspa, Massalcoreig i Puigverd de Lleida. Més endavant serà el torn per a Llardecans (del 15 al 31 d’agost), La Granja d'Escarp (del 12 al 25 de setembre) i finalment Els Alamús (7 de novembre-20 de novembre).

En tots els casos, els visitants poden gaudir de disset creacions, entre les que hi figuren les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició reflexionen al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

Infolleida