L'escola de Torre-serona guanya un porxo de fusta al pati i il·luminació led

10/09/2021

L'Ajuntament de Torre-serona ha dut a terme com cada any el manteniment de l'escola municipal durant l'estiu per tal d'adequar i millorar el curs escolar dels alumnes.
S'ha canviat tota la il·luminació interior per una més moderna, eficient i sostenible de tipus led, s'hi ha instal·lat un porxo de fusta al pati de l'escola per resguardar el material els dies de pluja, noves mosquiteres a les finestres i també s'hi ha col·locat una lona amb el nom de l'escola de forma provisional a l'espera de ficar el rètol definitiu, interiorment l’equip docent també ha treballat per adequar les aules a un estat òptim.
L'escola encara tindrà més millores. Algunes ja estan concertades amb el Departament d'Ensenyament i altres de més petites s'executaran entre l'escola, l'AMPA i l'Ajuntament.
L'Ajuntament anima també "a qui vulgui vindre a petites escoles rurals com la de Torre-serona, sempre serà benvingut", i agraeix la col.laboració de la Brigada Municipal, del Mario Musso i del “Grup Kire10” per ajudar en les tasques.
Infolleida