L'Escola de Futbol del Baix Segrià condemna la violència en l'esport

05/04/2017

Ho ha fet en el marc de la celebració del dia mundial de l'activitat física i l'esport pel desenvolupament de la pau que se celebra el 6 d'abril. Des de l'equip veuen important consienciar els alumnes i l'afició a la graderia de que un camp de futbol ha de ser un espai competitiu però mai violent.

Durant els últims dies s'ha relacionat l'esport lleidatà, i sobretot el futbol, amb violència. Arran dels actes ocorreguts al camp de l'Alpicat el passat mes de març, on un aficionat va agredir l'àrbitre del partit, l'escola de futbol del baix segrià ha volgut dir un no ben gran a la a aquest tipus de reaccions amb un vídeo que han difós per les xarxes socials.

Així han commemorat el dia mundial de l'activitat física i l'esport pel desenvolupament de la pau que se celebra el 6 d'abril. Des de l'escola creuen que l'activitat física diària és molt important, sobretot quan es parla dels més petits de la casa. De fet, els alumnes hi estan d'acord i veuen en l'esport una manera de desconnectar i relaxar-se.

 

L'Escola de futbol del baix segrià celebra enguany el seu vintè aniversari. Actualment compta amb més de 200 alumnes d'Aitona, Soses, Sudanell, Torres de Segre, Albatàrrec i Alcarràs.

Lídia Rizos