L’Escola Bressol Municipal Els Tabollets estrena nova mascota i himne

25/11/2019

El centre va presentar aquestes dues novetats en una jornada festiva celebrada ahir dissabte, 23 de novembre, a la Sala de Plensa de l’Ajuntament, que va aplegar unes 250 persones

La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona va acollir ahir dissabte una cita històrica per a l’Escola Bressol Municipal (EBM) Els Tabollets. I és que el centre educatiu aitonenc va presentar davant de pares, mares, alumnes i veïns de la vila la que que serà a partir d’aquest mes de novembre la seva nova mascota: el “Tabollet”.


L’acte va tenir lloc a partir de les 16 h i va aplegar unes 250 persones. A banda de presentar en societat el “Tabollet”, la jornada també va incloure una sessió de conta contes i un deliciós berenar de coca amb xocolata per a tots els assistents.


L’estrena de la mascota oficial de l’escola bressol, però, no serà l’única sorpresa del dia. I és que el centre també va presentar una nova cançó -interpretada pels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Aitona amb la col·laboració d’Anna Mor, Anselmo Botey, Joe Quer, Mònica Camí i Josep Roca- que es convertirà en el nou himne oficial de l’Escola Bressol Municipal.
Infolleida