L'EFAC i l'Alpicat s'allunyen dels objectius

15/04/2018

L'EFAC Almacelles perd al camp de la Rapitenca (5-4) i l'Alpicat encaixa una derrota a casa en la visita del San Cristóbal (1-3)

Jornada negra per Alpicat i Almacelles, que es quedaran amb el caseller de punts en blanc després de perdre els seus respectius partits.

L'Alpicat no va poder amb el líder de la categoria. Un San Cristóbal que es va avançar als 5 minuts de partit amb un gol d'Eduard Garcia i que a la sagona part acabaria la feina amb 2 gols més, de Marc Vilajosana i Rut Gama. Els 'rojillos' van poder fer el gol de l'honor al minut 90 a través de Joan Vendrell.

Amb aquesta derrota, els alpicatins s'esfonsen, una mica més en les posicions baixes de la taula.

L'Almacelles per la seva part visitava aquest diumenge a la Rapitenca. En un xoc igualat, els homes de Pablo Petreñas no han pogut superar als ebrencs. Els gols de Juclà, Jordi Martinez (x2) i Marc Viladegut, s'han vist eclipsats pels de Victor Garrido (x3), Joan Sabaté i Josep Reverté, de manera que els roig-i-negres cauen de la posició de playoff d'ascens, que queda ara a 3 punts.