L'EFAC Almacelles tomba al Gavà (2-1)

22/09/2018

Els de Rado Radulovic s'han mostrat poc brillants però efectius i sumen 9 dels 12 punts disputats

No va ser el partit més vistós, però el cert és que l’EFAC Almacelles, sense exhibir el seu millor joc, acumula ja 3 victòries consecutives. En la visita del Gavà tot es va posar de cara quan als 5 minuts de joc l’àrbitre va assenyalar penal en una caiguda de Marc Viladegut. A Joel Chiné no li van tremolar les cames per transformar la pena màxima amb el primer gol de la tarda.

El Gavà va buscar amb insistència el gol de l’empat, però la falta d’encert, les parades de Jordi Chiné i la fusta van permetre als locals marxar als vestidors amb avantatge.

A la segona part els barcelonins van seguir amb el setge a la portería de Chiné, i van trobar el premi al minut 57. Penal innocent d’Edu Cons, i Juan Quiles feia pujar l’1 a 1 al marcador.

Amb l’empat els roig-i-negres van mostrar la seva millor versió. Òscar Canadell va posar a prova la defensa amb una jugada individual, però seria el seu germà Roger qui desfaria la igualada amb un gran remat creuat, desprès d’un centre de Viladegut.

Amb aquest triomf, els del Segrià sumen 9 punts dels 12 disputats fins ara. Un inici pràcticament immillorable que situa a l’equip a la part alta de la taula. El proper partit serà diumenge que ve al camp del Borges.