L'autocinema d'Albatàrrec torna a omplir el Parc del Riu de cotxes-espectadors

16/06/2020

El passat dissabte dia 13 de juny el Parc del Riu d'Albatàrrec es va tornar a omplir de cotxes per assistir a les dues sessions d'autocinema programades per l'Ajuntament de la localitat. Tal com va informar ElSegriàTV, la pel·lícula de les 19:00h era 'Aladdin' (2019) i la pel·lícula de les 21:30h '1917' (també del 2019). Com a novetat, aquesta vegada hi va haver servei de 'food truck', menjar i beure pels assistents.

Per tal de poder accedir amb els vehicles era necessari enviar un correu a [email protected] indicant: quants ocupants tindria el vehicle, marca, model i matrícula del cotxe i sobretot si s'assistiria a les dues sessions o només a una i indicar quina per agilitzar el canvi de vehicles.

 

Un seguit de mesures de prevenció van haver de seguir els assistents:

1. Els cotxes, separats a una distància de 2 mentres, tot i això, NO ES PODIEN REALITZAR reunions fora del vehicle de més de 15 persones. També era necessari l’ ús de mascareta.

2. A l'arribada, els conductors eren informats de quina plaça ocuparia el seu vehicle per tal que tothom ho pogués veure bé.

3. Es va fer entrega d'una bossa de llaminadures i crispetes per cada vehicle.

4. L' àudio de la pel·lícula era retransmès i es podia captar per la ràdio del cotxe.

5. Es podia escollir escoltar-la en versió original, català o castellà.

6. En el cas excepcional que algú tingués una urgència i per aquest motiu hagués de baixar del vehicle, s'havia de fer amb mascareta i sense contacte amb la resta de vehicles.

7. Per accedir al 'food truck', s'havia de fer de manera ordenada, amb mascareta i mantenint les distàncies de seguretat.

L'Ajuntament ha tornat a agraïr la nombrosa participació en aquestes sessions d'autocinema que van començar ja el passat mes de maig al Parc del Riu d'Albatàrrec.

Infolleida