L'Alpicat continua líder després de derrotar al Taradell a casa (4-2)

28/04/2019

Els dos equips protagonitzen un intens partit per mantenir-se en els primers llocs de la taula

El Lleida.net Alpicat ha guanyat aquest dissabte al Taradell per 4 a 2 en un disputat partit en què ambdós equips han lluitat fins al final. El primer en avançar-se al marcador ha estat el Tradell. Pocs minuts abans de finalitzar la primera part, Xavier Soler ha marcat el primer gol per l'equip visitant.
Al segon temps, els locals han apretat amb força, i Joan Ramon Serret ha aconseguit l' 1-1. El Taradell, disposat a no deixar així el marcador ha tornat a posar-se al capdavant amb un gol d'Albert Benito (1-2). Poc després, ha tornat a aparèixer Serret, marcant un nou empat (2-2), i minuts més tard, Serret ha aconseguit que l'Aplicat s'avanci (3-2) amb una falta directa. Miquel Serret ha sentenciat la victòria amb l'últim gol de l'Alpicat (4-2).
Amb aquest resultat, l'Alpicat continua líder en la classificació amb 43 punts. La pròxima setmana, l'equip es veurà les cares amb el Manlleu, segon a la classificació general amb 39 punts.