L'Alguaire deixa escapar la victòria a l'últim minut contra l'Igualada (1-1)

15/04/2024

Un gol al minut 89 de l'Igualada va condemnar als del Segrià

L’Alguaire va deixar escapar la victòria ahir davant de l’Igualada i va acabar empatant (1-1) amb un gol dels visitants a l’últim minut, segons informa I. Farreny. Amb aquest resultat, i a falta de cinc jornades per concloure la temporada, els verd-i-blancs segueixen en l’última posició a tretze punts de la salvació.

A la primera part, l’Igualada va començar molt fort i gairebé s’avança amb una rematada d’Etido que es va estavellar al pal. Tanmateix, al minut 11, els locals van poder obrir el marcador amb una diana d’Escribano (1-0), que va ser precedida d’una jugada d’estratègia a pilota parada. Després d’aquesta escomesa inicial, el duel es va tranquil·litzar i es va arribar al descans amb molta igualtat, però sense gaire ocasions de perill. A la segona meitat, la tònica va ser similar, però els visitants van monopolitzar la possessió de pilota i van aconseguir igualar el xoc a l’últim minut amb un gol de Berna que va sentenciar, de nou, l’Alguaire (1-1).