L'Ajuntament de Torres de Segre incorpora 7 persones per tal de reforçar diferents àrees municipals

06/07/2020

Els agents municipals, les oficines de l'Ajuntament, l'alberg i la brigada.

L'Ajuntament de Torres de Segre ha incorporat 7 persones en plantilla per tal de reforçar diferents àrees municipals: els agents, les oficines de l'Ajuntament, l'alberg i la brigada.
Per una banda, el Sisco s’ha afegit al cos d’agents de Torres de Segre i consolidarà, almenys durant els pròxims tres mesos, les tasques que anaven realitzant la Pilar i el Jordi. El nou guarda cobrirà el torn de nit i, d’aquesta manera, pràcticament totes les hores de la setmana quedaran sota vigilància. A més a més de la regulació del trànsit i l'auxili que pugui necessitar la població, els agents vetllaran pel compliment de la normativa i les ordenances, especialment durant la situació de confinament perimetral en què es troba el Segrià.
Per una altra banda, la Susana s'ha afegit a les oficines de l'Ajuntament i s'encarrega de l'atenció al públic i d'altres tasques administratives com la gestió d'altes i baixes del padró, un tràmit molt habitual durant la campanya de la fruita.
La Gemma, la Laura, la Laia i el Ramon han començat a treballar a l'alberg municipal i es responsabilitzen, principalment, d'oferir assessorament que puguin necessitar les persones allotjades, de la gestió d'entrades i sortides de la gent, i d'intervenir en cas que sorgeixi algun conflicte entre pagès i treballador.
La Diputació de Lleida ha facilitat la contractació d'aquestes cinc persones mitjançant una ajuda econòmica.
Finalment, l'Estefania s'encarrega de dur a terme tasques de neteja a la via pública i donarà suport a l'activitat de la brigada municipal durant els pròxims sis mesos.
Aquesta última treballadora s'ha incorporat a través del suport del Consell Comarcal del Segrià.
Infolleida