L'Ajuntament de Torrefarrera obre una segona convocatòria d'ajuts Covid 19

17/01/2021



Subvenció Emprèn a Torrefarrera

Es una nova línia de subvencions per incentivar la instal·lació de noves empreses i activitats comercials i de serveis, tant al Parc Empresarial com al nucli urbà, amb una especial atenció al casc antic.

Llegir Més

Subvencions Pla Treball és Benestar

L'Ajuntament, dins el paquet d'iniciatives per ajudar als nostres veïns i veïnes i a les nostres empreses a fer front a la crisi, ha establert una línia de subvencions dotades en 50.000€ que ajudin a la creació d'ocupació. Les ajudes són de 1.500€ per cada veí/ïna sense feina que es faci autònom i per cada contracte que signi una persona aturada amb una empresa de Torrefarrera. Més informació: Regidoria de Promoció Econòmica

Llegir Més

Subvenció Entitats de Torrefarrera

Torrefarrera compta avui amb 30 entitats, comptant associacions i clubs, de tipus cultural, esportiu o social, que tenen una gran activitat. Amb l'objectiu de promoure aquestes iniciatives, l'Ajuntament ha establert una línia de subvencions anuals que ajudi a les diferents entitats a poder desenvolupar la seua tasca.

Llegir Més

Subvenció per al transport adaptat de persones grans amb dependència de Torrefarrera

Subvenció destinada a les persones empadronades a Torrefarrera, amb un grau de dependència igual o superior a 1, segons la resolució del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i que requereixin, a títol individual, l’ús de transport adaptat per assistir a centres de dia el cost del qual hagi estat al seu càrrec.

Llegir Més

Subvenció de l'IBI per a famílies monoparentals

Subvenció per a persones titulars de família monoparental, corresponent a l'impost sobre béns immobles (IBI) del seu domicili habitual de propietat. El termini de presentació de les sol•licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2019.

Llegir Més

Infolleida